16-06-2015

Op z'n Italiaans door Umbrië en Toscane


Wie droomt er niet van om de Italiaanse wegen af te schuimen met een Vespa of een Fiat 500? Vrijheid en Italiaanse authenticiteit beleven in een prachtig heuvelachtig landschap, dat kan onder meer dankzij Umbria in Vespa en Slowhills


Met de Vespa of - nog avontuurlijker - met de Ape, kan je op ontdekking gaan in het groene hart van Italië. Ook de Fiat 500 brengt je in 1, 2, 3 terug in de tijd. De kronkelwegen leiden naar Assisi, Orvieto, Spoleto maar ook naar minder bekende, en even charmante dorpjes als Bettona, Bevagna of Montefalco. Deze avontuurlijke tochten naar de mooiste plekjes van Umbrie doe je in één dag en ze kunnen ook gecombineerd worden met gastronomische of culturele bezoekjes. Een wijndegustatie, olijfolie proeven of zelfs chocolade, Umbrië heeft het allemaal. Meer tips over de omgeving delen we graag op onze website. Je kan er ook terecht voor meer informatie over wijnen en restaurants die we warm aanbevelen. 


Geniet en beleef de Dolce Vita aan het stuur van een op en top Italiaans voertuig… een onvergetelijke belevenis die met z’n tweeën, als gezin of met vrienden beleefd kan worden!


Nog op zoek naar de gedroomde vakantiewoning in Umbrië of Toscane? Bekijk ons aanbod en aarzel niet ons te contacteren voor een voorstel op maat. 

Arrivederci! 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten